today's wisdom

"we are being fooled all the time, by people who have an interest in fooling us and the means and resources to do so"

vrijdag 17 april 2009

Het zal ook niet: Fitna deel 2

"You have to pay to get out of going through all these things twice" (Bob Dylan)

De drammerige en zo langzamerhand strontvervelende ridder van het onbetwistbare gelijk Geert Wilders gaat ons vergasten op een vervolg op zijn monumentale mislukking Fitna.

Uit de Volkskrant: "Geert Wilders zegt een vervolg te gaan maken op zijn anti-Koranfilm Fitna. De film moet volgend jaar verschijnen en zal gaan over de consequenties van massa-immigratie uit moslimlanden.
De PVV-leider zegt dat hij ditmaal professionele hulp krijgt van mensen uit de Amerikaanse filmwereld. Hij gaat de komende tijd zowel in Nederland als in de Verenigde Staten fondsen werven."

Ik ben het er volstrekt mee eens dat Wilders professionele hulp krijgt. Waarschijnlijk gaat hij die ook nog krijgen van conservatieve groepen uit de VS, die hier goed gesponsorde zending gaan bedrijven om ons van onze duivelse ideeën over abortus, euthanasie en integratie af te helpen. Goed gezelschap, Geert! Vooral doen!

'De consequenties van massa-integratie uit moslimlanden?' Er wonen om en nabij een miljoen moslims, al dan niet geïmmigreerd, in Nederland. Te vragen dat dat geen consequenties heeft, is net zoiets als aan de herfstwind vragen om wel te waaien alsjeblieft, maar niet de blaadjes van de bomen af te trekken.

Een zonderling als Wilders vaart wel bij een klimaat van angst en onzekerheid. De omstandigheden zijn in zijn voordeel, zolang de mensen zich onzeker en machteloos voelen, bijvoorbeeld doordat hun baan op de tocht staat, hun belastinggeld opgaat aan ondoorzichtige vliegtuigaankopen of het bestuur zich arrogant gedraagt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten