today's wisdom

"we are being fooled all the time, by people who have an interest in fooling us and the means and resources to do so"

maandag 20 april 2009

Domme fout van Theo Bos

De voormalige baanwielrenner Theo Bos, die het nu probeert te redden in het profpeloton, maakte in de ronde van Turkije een vreselijke fout, waardoor hij de leider in de koers, de Zuid-Afrikaan Impey ten val bracht.
Het ziet er op de beelden echt uit of Bos de renner voor hem vastpakt en opzij gooit. Hij toucheert hem zeker. In ieder geval brengt Bos Impey uit balans en valt Impey door zijn toedoen.
Bos beweert bij hoog en laag dat hij het niet met opzet deed en dat geloof ik ook wel. Maar het blijft een vreselijke fout waar hij volledig verantwoordelijk voor is. Op de knietjes naar Impey dus en om vergiffenis vragen, zou ik zeggen. Lance Armstrong vindt dat Bos lang geschorst moet worden. Inmiddels geupdated naar: "scheve hekken, nerveuze, onoverzichtelijke sprint, maar de handen mogen nooit uit de beugels komen in een sprint." Robbie McEwen zegt op twitter dat Bos fout is, maar het niet opzettelijk deed: "you have to watch the Bos thing 30 times - in slo mo", geen opzet. Maand schorsing pakken en doorrijden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten